چگونه چندجملهای چندگانه را افزایش دهیم

ما یک قاعده چندجملهای چندجمله ای را می نویسیم و در نظر می گیریم که چگونه چندجملهای چندجملهای را بر روی نمونه های خاص تعیین کنیم.

حاکمیت ضرب چندجملهای.

برای چند جمله ای به چندجملهای چند جمله ای، هر یک از اعضای یک چند جمله ای به هر عضو چندجملهای دیگر تقسیم می شود و آثار حاصل می شود.

با کمک ضرب نامه های چندجملهای (در این مورد، این سه متر بر روی بیکون قرار می گیرد) می تواند به صورت زیر نوشته شود:

\ [(a + b-c) (m + n) = \]

\ [= a (m + n) + b (m + n) - c (m + n) = \]

\ [= AM + AN + BM + BN - CM - CN \]

در مرحله اولیه مطالعه موضوع، این امر منطقی است که چندین نمونه اولیه در همان جزئیات باشد.

مثلا،

\ [1) (2 {x ^ 2} - 5x + 3) (4 - 3x) = \]

\ [= 2 {x ^ 2} (4 - 3x) - 5x (4 - 3x) + 3 (4 - 3x) = \]

در حال حاضر ما در چندجملهای چند برابر می کنیم و چنین اعضا را می دهیم:

\ [= \ unkline {8 {x ^ 2}} - 6 {x ^ 3} \ Underline {\ enderline {- 20x}}} {+ 15 {x ^ 2}} + 12 \ underline {\ underline {{ 9x} = \]

\ [= - 6 {x ^ 3} + 23 {x ^ 2} - 29x + 12؛ \]

\ [2) (5x + 2) (7 - 4x) = \]

\ [= 5x (7 - 4x) + 2 (7 - 4x) = \]

\ [= \ underline {35x} - 20 {x ^ 2} + 14 \ Underline {- 8x} = - 20 {x ^ 2} + 27x + 14. \]

چگونه می توان یاد گرفت تا چندجملهای چندگانه را بدون یک رکورد دقیق تکرار کند؟

اول ما تصور می کنیم که اولین دوره اول براکت های ما در چندجمله ای در براکت دوم، و سپس دومین دوره از اولین براکت ها به ضربات دوم بر روی براکت های دوم و غیره افزایش می یابد. شما حتی می توانید به خودتان کمک کنید، بقیه دسته یا مداد هماهنگ را بسته کنید.

مثلا،

\ [3) (7 {y ^ 2} + 10Y - 2) (4Y - {y ^ 2}) = \]

اولین دوره اول براکت های اول، 7Y² را برای هر دوره از براکت دوم ضرب کنید. قبل از 7Y² نشانه "+" وجود دارد، سپس براکت دوم هزینه "+". بنابراین، نشانه های براکت تغییر نمی کند. ما 28Y³-7Y دریافت می کنیم.

سپس ما دومین دوره را از اولین براکت ها، 10 سال، برای هر دوره از براکت دوم ضرب می کنیم. قبل از 10 سال، علامت "+" وجود دارد، نشانه ها در براکت ها تغییر نمی کنند: 40Y²-10Y³.

به ضرب سوم اصطلاح اول براکت اول، -2 بروید، برای هر نمونه از براکت دوم. قبل از -2 نشانه ای وجود دارد "-"، هر علامت در براکت ها به طرف مقابل تغییر می کند: -8Y + 2Y².

همه با هم نوشته شده است بنابراین:

\ [= 28 {y ^ 3} - 7 {y ^ 4} + 40 {y ^ 2} - 10 {y ^ 3} - 8Y + 2 {y ^ 2} = \]

حالا ما شرایط مشابهی را ارائه می دهیم:

\ [= \ unkline {28 {y ^ 3}} - 7 {y ^ 4} \ underline {\ unkerline {+ 40 {y ^ 2}}} \ Underline {- 10 {y ^ 3}} - 8Y \ Underline {\ underline {+ 2 {y ^ 2}}} = \]

\ [= - 7 {y ^ 4} + 18 {y ^ 3} + 42 {y ^ 2} - 8Y. \]

یک تمرین کوچک، و مطمئن شوید چندجملهای چندگانه را چند برابر نکنید. تنها توجه و دانش مادر قبلی مهم است.

Добавить комментарий